Tüketiciyi Koruma Derneği Fatsa Şubesi Başkanı Oğuz Cevahir, “Ayıplı hizmet, kapıdan satış, mesafeli satış ve banka komisyon tahsis bedeli mağdurları derneğimizden bilgi edinip hukuki yardım alabilirler” dedi.

Tüketiciyi Koruma Derneği Fatsa Şubesi Başkanı Oğuz Cevahir, faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. Cevahir, Fatsalı hemşerilerinin artık bundan sonra daha güvenli ve daha bilinçli alışveriş etmelerini sağlayacak her türlü kolaylığı ve bilgiyi kendilerine sunacaklarını söyleyerek, kendilerine verilen hukuki yetkilerini kullanarak, dernek faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Oğuz Cevahir, “Fatsa’daki tüketicilerin eksik bilgi içinde olduğunu ve bundan faydalanan bankacı ve sağlayıcıların, tüketicileri mağdur etmesine daha fazla seyirci kalınamayacağını, bu nedenle Fatsa’daki tüketicilerin yararına hukuk zemininde haklarını arayabilmeleri için üç yıllık araştırma ve çalışma neticesinde Fatsa ilçesi Tüketiciyi Koruma ve Dayanışma Derneği 28 Ağustos 2014 tarihi itibari ile Fatsa’da faaliyete başlamış bulunmaktadır. Tüketicilerimizin hukuk zemininde tüm yasal haklarını 4077 sayılı Tüketici Kanunu’ndaki tüm hakları tüketicilere kullandırmak adına, başkanlığını yürütmüş olduğum Tüketici Derneği’nin tüm Fatsalı hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim” diye konuştu.

Cevahir, Fatsalıların soru ve sorunlarının yılmadan takipçileri olacaklarını belirterek kendilerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi.

Başkan Cevahir konuşmasını şu şekilde bitirdi: “Fatsa TU-DER, Tüketiciyi Koruma ve Dayanışma Derneği bugün tarihi itibari ile görevinin başındadır. Fatsalı tüketici hemşerilerim ayıplı hizmet, kapıdan satış, mesafeli satış, banka komisyon tahsis bedeli mağdurları Fatsa Tüketiciyi Koruma ve Dayanışma Derneği’nden bilgi edinip hukuki yardım alarak mağduriyetlerini giderebilirler. Ekibimiz ve personelimizle tüm Fatsalı tüketicilerin bundan sonra yanındayız.”