Fotoğraf Sanatı Uluslararası Federasyonu’nun 9.sunu düzenlediği FİAP World Cup 2014 yarışmasında Ünyeli fotoğraf sanatçısı Şeref Akçay’ın, 3 farklı fotoğrafı ödüle layık görüldü.

Her yıl düzenlenen FİAP World Cup yarışmasına fotoğraf severlerin ilgisi giderek artıyor. Ünyeli fotoğraf sanatçısı Şeref Akçay da yarışmaya katılarak, 3 fotoğrafıyla derece elde etti.

Açıklamalarda bulunan Şeref Akçay, 3 fotoğraf gönderdiğini ve hepsinin ödüle layık görülmesinden dolayı mutlu olduğunu belirtti. Akçay ayrıca, uluslararası arenada birçok yarışmalar gerçekleştirildiğini ve tamamına yakınında ödül olarak döndüğünü belirtti.

Şeref Akçay, “10 yılı aşkın süredir profesyonel olarak fotoğraf çekiyorum. Sayısız ve sürekli olarak fotoğraf yarışmalarına katılarak Ünye’yi en iyi şekilde temsil edip adını duyuruyorum. Son olarak FİAP World Cup 2014 yarışmasında 3 fotoğrafım dereceye girdi. Toplamda 100’ün üzerinde fotoğrafım ödüle layık görüldü. Şimdi ise 20 Ocak tarihinde bildirilecek olan GİFSAD 1. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’na katılacağım. Bu başarıları kişisel olarak değil Ünye için alıyoruz. Biz bu başarılara imza atarken tüm Ünyelilerin desteğini hissetmek istiyoruz. Bizleri yarışmalarımızda yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonrada çalışmalarımıza en iyi şekilde devam edeceğim” dedi.