Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Din değiştirip, ne meslekle uğraştığı belli olmayan birisinin sözlerini ciddiye almıyorum" dedi.

Partisinin Malatya’daki 2015 seçim çalışmalarını değerlendirme toplantısına katılan Veli Ağbaba, toplantı çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı. Ağbaba, ’Ey Kılıçdaroğlu, sen Pensilvanya ile birleşmediysen açıkla. Yok, birleştiysen git kendine Pensilvanya’da çiftlik kur’ ifadelerini kullanan manken Tuğçe Kazaz’ı sert bir dille eleştirdi.

Kazaz’ın sözlerini ciddiye almadığını ifade eden Ağbaba, "Ciddiye alınacak birisi değil. Din değiştirip, ne meslekle uğraştığı belli olmayan birisinin sözlerini ciddiye almıyorum. Görünüyor ki o da Yavuz Bingöl gibi Cumhurbaşkanından iş alıp, saraya girmek istiyor. Bundan onu anlıyoruz. Ayrıca o kirli ağzına genel başkanımızın ismi yakışmıyor. Gayri ciddi ve gayri ahlaki bir durumla karşı karşıyayız. Para pul hesapları yapıp, AK Parti’den iş almaya çalışıyor" diye konuştu.