KIRŞEHİR (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, Kırşehir Belediyesi ve Valilik ziyaretinin ardından AK Parti İl Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Teşkilatı tarafından düzenlenen Ekim ayı İl Danışma kurulu toplantısına katılan ve Kırşehir’de incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, Kırşehir Belediyesi ve Valilik ziyaretinin ardından AK Parti İl Teşkilatını ziyaret etti. Kırşehir AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya’dan brifing alan Genel Başkan Yardımcısı Mali ve İdari İşler Başkanı Nureddin Nebati, yerel ve genel seçimlerin oy oranları ile Kırşehir’in potansiyelini değerlendirdi. İl Başkanlığı dönemi çalışmalarını anlatan Çetinkaya, “AK Partiye yapılan üyelikleri ciddiye almaktayız. Tüm teşkilatlarımızla birlikte artan bir grafiğimiz var. Kırşehirliler olarak yol arkadaşlığını en iyi şekilde yapmaya çalışmaktayız. İl Başkanlığı olarak her zaman Kırşehir’i ve Kırşehir dışında ki strateji ve siyaseti de takip etmekteyiz” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, “Teşkilat mensuplarımız her yerde aynı enerjiyi bizlere yansıtıyorlar. Gelen insanlar bizlere samimi şekilde gelmişlerse daima kendilerini ifade edebiliyorlar. Biz nasıl ki bir kardeşimiz vekil belediye başkanı olduğunda biz belediye başkanı biz vekil olduk diyorsak işimizi de en iyi şekilde yapmalıyız. Teşkilatçı olmak zor iştir. Teşkilat bir bütündür. Önemli olan işini yaparken hoş seda bırakmaktır. Belediye Başkanımızın verdiği sunumdan sonra partiye belediye başkanına ve teşkilata olan bakışı çarşıda gördüm. Yaptığınız güzel şeylerin farkında olun.

Kırşehir’de vizyon sahibi bir belediye başkanı var. Şehirle birlikte şehrin kültürüne de büyük katkısı var. Bizler de bu teşkilatın bir parçasıyız, Allah emeğimizi zayi etmesin. Gereksiz dedikodularla gündeminizi meşgul edip işinizden olmayın. Biz temiz insanlar topluluğuyuz. Mutlaka yanlış da yapacağız. Bazen hatalarımız da olacaktır. Fakat en önemli unsurumuz çıkabilecek kötülükleri bertaraf etmek olmalıdır. İyi olanları anlatarak kardeşliğimizi de arttırmalıyız. Psikolojimizi bozmadan işimizi kurduğumuz diyaloglar ölçüsünde yapmalıyız. Hiç kimse için değil geleceğimiz olan çocuklarımız için çalışmalıyız. Yaptığımız işlerde inancımız çok yüksek olmalı bizim inancımız yüksek olduğu için bugün buralardayız. Her zaman için kendini feda etmiş olan insanlar vardır. Bir yaşlının elini öpmek bir engelliye ulaşmak bizim teşkilatımız açısından önemli” ifadelerini kullandı.

Nebati, Kırşehir’deki temaslarının ardından Ankara’ya hareket etti.