İl Teşkilat binası konferans salonunda gerçekleştirilen Toplantıya, AK Parti Karaman İl Başkanı Süleyman ATİK, Milletvekili Mevlüt AKGÜN, Belediye Başkanı Dr. Kamil UĞURLU’nun yanı sıra, ilçe başkanları, Kadın kolları, Gençlik Kolları il-ilçe başkanları, partili belediye başkanları, ve teşkilat mensupları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda söz alan AK Parti İl Başkanı Süleyman ATİK;

Belki yüzlerce farklı tarifi yapılan, yüzlerce farklı algıya zemin olan siyaset sanatından bizim anladığımız, tüm insanlığın huzurlu, sağlıklı, umutların karşılık bulduğu, hayallerin gerçekleştiği yaşanılabilir bir dünya için yapılan çabaların tümüdür diyerek, AK Parti siyasetinde millete hizmetin ne kadar önem arz ettiğini vurguladı.
Biz bunu bilir bunu söyleriz, içinde estetik ve zarafet olan her şey sanattır, diyerek konuşmasına devam eden İl Başkanı Atik,  Bizim siyasetimizde estetik ve zarafet ön planda olmalıdır. Her şeyden önce insanlara yaklaşımımızda bir zarafet olmalıdır. Vatandaş ne kendisine acınmasını nede yukardan bakılmasını ister. Küstahlığı ve lüzumsuz mağrurluğu ise asla affetmez. Bir düşünürün dediği gibi, İktidar ancak eğilip onu yerden alanların hakkıdır, Eğilmeden olmaz. Halkımızın derdiyle dertlenmek bize, İstemek halka, vermek bize düşer. Kızmak eleştirmek vatandaşa, sorun çözme azminde olmak, tevazu göstermek bize düşer. Dedi.
Sonrasında, İl Belediye Başkanı Dr Kamil UĞURLU, İl Milletvekili Mevlüt Akgün’ün konuşmaları, İlçe Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı ve İl Gençlik Kolları Başkanının Faaliyet Raporlarını Sunmaları ile katılımın bi hayli yoğun olduğu ve büyük bir coşkuyla yapılan toplantı sona erdi.