KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, 7 Haziran'da çok çalıştıklarını, gitmedikleri köy, mahalle kalmadığını belirterek, "1 Kasım bizim için istikrar mücadelesi dedik, asla rehavete girmedik. Daha çok çalıştık ve bu zaferi kazandık" dedi.

Aktekke Kent Meydanı'nda toplanan partililere hitap eden Ünlü, resmi olmayan sonuçlara göre Karaman'dan iki milletvekilini TBMM'ye gönderdiklerini söyledi. 

Seçimler için çok çalıştıklarını ifade eden Ünlü, şunları kaydetti:

"7 Haziran'da iki milletvekilimizi Ankara'ya gönderdik ama maalesef iktidara gelemediğimiz için içimiz buruktu. Şimdi Allah'ın izniyle Karaman'da yüzde 70'leri bulduk, Türkiye'de yüzde 50'leri bulduk. Sizler coşkulu oldukça Karaman her zaman en iyi yerlerde olacak. 7 Haziran'da çok çalıştık. Gitmediğimiz köy, mahalle kalmadı. '1 Kasım bizim için istikrar mücadelesi' dedik, asla rehavete girmedik. Daha çok çalıştık ve bu zaferi kazandık. Herkese tek tek teşekkür ediyorum."

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ise seçimlerin Türkiye'ye ve Karaman'a hayırlı olmasını diledi.

Karaman'ın 7 Haziran'da kararını verdiğini, 1 Kasım seçimlerinde Türkiye'nin de bu karara dahil olduğunu dile getiren Konuk, "Mazlumların, fakirlerin duasıyla, onların niyazlarıyla bugünkü bayramı yaşıyoruz. Bu ülkenin aydınlık yarınlarına kaldığımız yerden devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker de seçimlerin ardından Türkiye’nin önünün açıldığını bildirdi.

Şeker, seçim öncesi çok güzel çalışmalar yaptıklarını, bu çalışmaların sonucunu bugün almanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.