AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ’4 yıl iktidarı bize verin. Bakın nasıl yönetiyoruz’ sözlerine karşı, “Nasıl yönettikleri bu millet çok iyi bildiği için değil 4 yıl 4 gün bile iktidar vermeyecekler, vermezler. CHP’ye iktidarı 4 gün bile bıraksanız gerek merkezi iktidarı gerekse yerel yönetimleri bu ülkeyi tarumar ederler, bu ülkenin geleneklerini, kimliğini mahvederler” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler 5. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı, Aziziye ilçesinde bulunan Hizmetiçi Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleşti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül’ün başkanlık yaptığı toplantıya Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yanı sıra çok sayıda belediye başkanı katıldı.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in açılış konuşmalarını yapmalarının ardından kürsüye çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, hükümetin ülkeye yaptığı hizmetlerini sıraladı.

Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “4 yıl iktidarı bize verin. Bakın nasıl yönetiyoruz” sözlerini eleştirerek, "Nasıl yönettiklerini bu millet çok iyi bildiği için değil 4 yıl, 4 gün bile iktidar vermeyecekler, vermezler. CHP’ye iktidarı 4 gün bile bıraksanız, gerek merkezi iktidarı, gerekse yerel yönetimleri bu ülkeyi tarumar ederler. Bu ülkenin geleneklerini, kimliğini mahvederler. Ekonomiyi, bu istikrarı biranda bozarlar. CHP’nin belediye anlayışıyla nasıl harabeye çevrildiği, kendi medeniyetimizin, tarihi eserlerimiz tarumar edildiği hepimiz okuyor ve büyüklerimiz anlatıyor" diye konuştu.

Gül’ün konuşmasının ardından divan heyeti seçilerek toplantı basına kapalı olarak devam etti.