Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ‘’Bu millete tuzak kuranların tuzaklarını önce Allah sonra bu millet onların başına geçirecektir’’ diye konuştu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Pamukkale İlçe Teşkilatı’nın 1. Olağan Kongresi’ne katıldı. Kongreye Bakan Zeybekci’nin yanı sıra AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, il başkanı Avni Örki, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede bir partilinin Osmanlıca yazdığı, ‘Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ yazısı dikkat çekti. Kongreden milletvekillerinin ardından konuşan Bakan Zeybekci, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bin yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşandığını belirten Bakan Zeybekci, ‘’Bin yıldan beri bu haçlı seferleri yapılıyor. Sadece şekil değiştiriyorlar. Bir zamanlar şövalye kılığında geldiler. Ondan sonra başka kılıflarla geldiler. En son 7 cihan üstümüze geldi. Binlerce şehit verdik. Binlerce şehit verdik. Silahla yapamayacaklarını anladılar. Taktik değiştirdiler artık. Maşaları kullanıp üstümüze geliyorlar’’dedi.

17 ve 25 Aralık Operasyonu ile ilgili de konuşan Zeybekci, ‘’Bu millet onların oyununu bozdu. Bedduaları geçerli olmadı ve olmayacak. Hizmet edenlerden Allah razı olsun. Her kim ki bu millet için, bu milletin bayrağını dünyanın bir noktasına götürdü o bayrağı dalgalandırdı iyi niyetli olarak evlatlara sahip çıktıysa Allah razı olsun. Ancak bu millete tuzak kuranların tuzaklarını önce Allah sonra bu millet onların başına geçirecektir’’diye konuştu.