Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İletişim Merkezi’ni ziyaret ederek, Diyarbakır’da Kurban Bayramı’nda öldürülen 3 gençten biri olan Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz’le telefonda görüştü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İletişim Merkezi’ni (AKİM) ziyaret ederek, vatandaşların telefon çağrılarını cevapladı. Diyarbakır’da Kurban Bayramı’nda öldürülen 3 gençten biri olan Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz’le görüşen Davutoğlu, başsağlığı dileklerinde bulundu. Torununun ismini de Hasan koyan Mehmet Gökgöz’e başsağlığı dileklerinde bulunan Davutoğlu, "Mehmet Bey tekrar Allah rahmet eylesin. Güzel bir torun doğmuş. Bir Hasanımız gitti, bir Hasanımız geldi. Allah sizlere sabır ihsan eylesin. Dua edin inşallah. Hasan bebeği gözlerinden öperim. Allah ona uzun ömürler nasip etsin. Gereken yapılacak, inşallah yakalayacağız" dedi.

Eryaman’da bir şirkette çalışan vatandaşın telefon çağrısına da cevap veren Başbakan Davutoğlu, "Çözüm sürecine sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. AK Parti çalışanıyım doğru. Ben Başbakanım, Ahmet Davutoğlu, şans size nasip oldu. Bana bizzat hislerinizi ifade etmiş oldunuz. Çözüm sürecini kararlılıkla sürdüreceğiz, bir yandan da kamu düzenini sağlayacağız" ifadelerini kullandı.