Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa’da çarşı esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Kurban Bayramı öncesi Uzun Çarşı ve Kapalı Çarşı’yı ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz da eşlik etti.

Çarşı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşlarla sohbet ettiler.

Kurban Bayramı’nın heyecanını hep birlikte yaşadıklarını belirten Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, “Bursa bizim göz bebeğimiz. Kurban Bayramı öncesinde, Bursa’nın odak noktası, adeta kalbinin attığı yerde tüm Bursalıların bayramını tebrik ediyoruz. Bayramın bereketinden dolayı esnafımızın yüzündeki tebessümü görünce biz de mutlu oluyoruz” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da bayramların, Türk milleti için birlik ve beraber ve dayanışma günleri olduğunu söyleyerek, “Kurban Bayramı öncesi çarşılarımızı ziyaret edip, esnaf ve vatandaşlarımızın bayramını kutladık. Bursa ve ülkemizdeki vatandaşlarımızın, tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Bu arada Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki zabıta noktasında, telsizden anons ederek zabıta ekiplerinin bayramını kutladı.