CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet, genel seçimlerde Bilecik’ten milletvekili aday adayı olacağını belirterek, il başkanlığı görevinden istifa etti.

CHP Bilecik İl Başkanlığı binasında CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, CHP Parti Meclis Üyesi Didem Gültekin ve partililer ile birlikte düzenlenen basın toplantısında CHP İl Başkanı Çağatay Karaahmet, CHP Genel Merkezi’nden gelen 2014/20 sayılı genelgeleri olduğunu belirterek, “Tüm arkadaşlarımın icazetini aldım ve bugüne kadar yürüttüğüm il başkanlığından Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili aday adayı olmak üzere istifa ediyorum. Bu süreç içerisinde şunu açıkça belirtmek isterim ki, Cumhuriyet Halk Partisiyle ilgili olarak ömrümün en onurlu görevini bu 3 yıl içerisinde geçirdiğimi düşünüyorum. Bu partiye ilişkin olarak bunu bir kaç toplantıda dile getirdim. Partinin temeli partinin direği, partinin sevdalısı olarak görev yapmaya çalıştım” dedi.

“BEN BU PARTİNİN ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ TOZUNU YUTTUM”

Bu partinin çocukluktan beri tozunu yuttuğunu belirten Karaahmet, “Bilecik’te Cumhuriyet Halk Parti’sinin iki milletvekili çıkaracağına inanıyorum. Bu konuda mücadele vereceğimize inanıyorum. Beraber bir yola çıktık, azimle yürüdük, kararlılıkla yürüdük, bir sürü radikal karar aldık il çapında.

Bu ana kadar bana yol arkadaşı olarak destek veren il yöneticilerime, ilçe başkanlarıma, il yöneticilerime ve elbette ki Cumhuriyet Halk Parti’sinin Bilecik’teki bütün üyelerine, Bilecik Kamuoyuna herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Örgütün dinamik yapısından aldığım gazla örgütün dinamik yapısından aldığım güçle, örgütün dinamik yapısından aldığım enerjiyle önümüzdeki seçimleri gerçekten başarıyla tamamlayacağımıza ve alnımızın akıyla bu seçimlerden çıkacağımıza inanıyorum” dedi.