KAYSERİ (AA) - CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, 16-17 Ocak'ta gerçekleştirilecek 35. Olağan Kurultay'da, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini bildirdi.

Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, Kurultay Delegeleri Toplantısı sonucunda, oy birliğiyle Kılıçdaroğlu'na destek verme kararı aldıklarını belirtti.

Partilerinin bir lider sorununun olmadığını düşündüklerini ifade eden Keskin, şunları kaydetti:

"16 Ocak 2016'da yapılacak 35. Olağan Kurultayımızda, genel başkanlığımıza yeniden aday olan mevcut Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında ve destekçileriyiz. Cumhuriyet Halk Partisi'nde üretken ve taşıyan bir parti meclisi ile ülkenin her noktasına ulaşmak mümkündür. Ülkesinin her vatandaşını kardeşi gibi gören, kavrayan, kardeşinden önce kardeşini savunan, günü kurtarmanın değil, yarınların hesabı ile çocuklarımıza, torunlarımıza ve daha nice nesillerimize yakışan bir ülke var etmek ve bırakmak kaygısında olan, parti politikasına başını koymuş, ülkenin her köyünü kendi köyü gibi sahiplenen, adalet duygusunu öncelikle partisinde kuran ve yaşatan örnek bir parti meclisi oluşturulması ile bizler halkımızın aradığı beklediği siyasetçiler olabileceğimize inanıyoruz."

Kılıçdaroğlu'nun her insanın kardeşçe hayali olan barışın, adaletin, dostluğun, huzurun, dürüstlüğün ve güvenin temsilcisi bir lider olduğunu vurgulayan Keskin, "Günümüz kabadayılık, parsayı toplama, dünya nimetlerini alıp evine götürme günü değildir. Bizler bakışları kartal, kalbi güvercin, elleri aslan, ayaklar bir bebek adımları kadar masum ve kararlı olan liderlerle ülkemize ve dünyamıza katkı koyacağımıza inananlarız" açıklamasında bulundu.