Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 milyar lira tutarındaki 112 kamu yatırımının toplu açılışını gerçekleştirmek üzere Denizli’ye geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de yapılacak toplu açılış töreninde 1 milyar lira tutarındaki 112 kamu yatırımının açılışını gerçekleştirecek. Erdoğan; 18 okul, toplam 750 öğrenci kapasiteli dört pansiyon ve yurt, Otistik Çocuklar Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi, toplam 231 yataklı üç devlet hastanesi ve iki sağlık hizmetleri istasyonu, çeşitli kamu kurumlarına ait bir bölge, yedi il ve ilçe hizmet binası, bir ilçe adalet sarayı, bir gölet, üç köprü, bir kavşak, bir huzurevi, bir engelsiz yaşam ile bakım ve rehabilitasyon merkezinin açılışını yapacak.

Açılış kapsamında Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkı selamlarken, engelli bir vatandaş kendisine tablo hediye etti. Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Yeni Camii’de cuma namazı kılmasının ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda konuşma yapması bekleniyor.