Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem ayı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı’nı ziyaret ederek, kendi eliyle askerlere aşure ikram etti. Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü için yapılan duanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerlerle birlikte aşure yedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla ve Cumhurbaşkanlığı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün himayesinde yurdum bir çok bölgesinde Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikram edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı’nı ziyaret ederek askerlerle biraya geldi. Tencerelerin başına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendi eliyle görev yapan askerlere aşure ikram etti.

Askerlere tek tek aşure ikram eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü için yapılan duanın ardından aşurenin tadına baktı.

Mehmetçik ile birlikte aşure yiyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı’nda görev yapan askerlerle de sopbet etti.

Aşure kazanlarının üzerinde, nar ve Hindistan ceviziyle yapılan Ay Yıldız ile kayısı marmeladından yapılan Cumhurbaşkanlığı forsu dikkat çekti.