AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adıyaman’a yapacağı ziyaretin ileriki bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı yetkilileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 Kasım Pazar günü Adıyaman’a geleceğini bildirmişti. Adıyaman, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine hazırlanıyordu. Erdoğan, Adıyaman merkez ve 10 Ağustos tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 95.7 oranıyla rekor kıran Sincik ilçesini ziyaret edecekti. Adıyaman merkez ve Sincik ilçesinde hazırlıklar sürerken, ziyaretin iptal edildiği açıklandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Cumhurbaşkanlığı yetkililerinin ziyaretin ileri bir tarihe ertelendiğini kendilerine bildirdiğini belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 Kasım tarihinde Adıyaman’a yapacağı ziyaret ileriki bir tarihe ertelendi. Cumhurbaşkanımız Adıyaman’a tam kesin olmayan ileriki bir tarihte gelecek. Cumhurbaşkanımız yine Adıyaman’a gelecek ve Sincik ilçemizi ziyaret edecek” dedi.