Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Bolu hakikaten hepimizin gözbebeği. Hem Ankaralıların hem İstanbulluların ilk fırsatta gitmek istedikleri, gelmek istedikleri bir yer” dedi.

Bolu Valiliği’ni ziyaret eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Ahmet Zahteroğulları tarafından karşılandı.

Ekonomi Bakanı Sayın Zeybekci, Vali Zahteroğulları ve beraberindekiler daha sonra ise Valilik makamına geçtiler. Burada Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bakan Zeybekci’ye Bolu ile ilgili bilgiler verdi. Vali Zahteroğulları, “Sayın Bakanım teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum, hoş geldiniz. Sizlerin Bakan olarak ilimize ilk teşrifiniz. Genel itibariyle Türkiye Cumhuriyetinin en çok seyahat eden, en yoğun bakanısınız. Bu arada vilayetimize zaman ayırmanız bizleri de mutlu etti, şeref verdi. Başkanımız da ifade etti. Bir kere Bolu Türkiye’nin en güzel şehirlerinden bir tanesi. Sadece doğasıyla değil, aynı zamanda insanıyla, yaşam kalitesiyle, asayişin berkemal olduğu en yaşana bilinecek illerden bir tanesi. Bu şehrin yaşana bilirliğini, refah seviyesini daha da arttırmak için çalışmalarımız var. Tekrar hoşgeldiniz” dedi.

Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci ise “Bolu hakikaten hepimizin gözbebeği. Hem Ankaralıların hem İstanbulluların ilk fırsatta gitmek istedikleri, gelmek istedikleri bir yer. Biz fırsat bulup gelemiyoruz ama geldiğimiz zaman da buradan ayrılamıyoruz. 2004 yılının kışında ilk Belediye Başkanı olduğum zaman gelmiştim.2005-2006 da da Abant’a geldim. Bolu’nun gezilecek yerleri çok. Bolu bu konuda çok zengin. Cenabı Allah’ın güzellikler dağıtılırken en cömert olduğu illerden bir tanesi. İnsanları itibari ile de şimdiye kadar hep pozitifliklerin olduğu bir şehrimiz. Allah sağlık, sıhhat versin. Bizde tabi bu yoğun trafiğin içinde de Bolu’ya gelmekten son derece mutlu olduk ve çok kısa da olsa dinlendik. Sizlere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ise Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’ye Bolu’nun simgesi Köroğlu heykelinin olduğu bir tablo hediye etti.