Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Genel Sekreteri Yücel Bulut, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Tunceli ziyareti öncesinde sivil toplum örgütlerinin tepkilerine ilişkin, “Tunceli halkının misafirperverliğine kesinlikle gölge düşüreceğini zannetmiyorum” dedi.

Partisinin Tokat İl Başkanlığı’nda basın açıklaması yapan MHP Merkez Disiplin Kurulu Genel Sekreteri Yücel Bulut, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Tunceli’ye yapacağı ziyareti değerlendirdi. MHP’nin bütün kadrolarıyla ve milliyetçi ülkücü hareketin şerefli mensuplarıyla doğru bildiği yolda yürümeye kararlı olduğunu ifade eden Bulut, “Allah nasip ederse bizlerde bu ziyarete Türk milliyetçileri olarak eşlik edeceğiz. Vatanın mukaddes bir toprağı olan Tunceli’de de doğrularımızı ve sarsılmasına asla müsaade etmeyeceğimiz kardeşliğimizi bir kez daha haykıracağız. Herkes bilmelidir ki vatanın mukaddes topraklarının hiçbir karışını diğerinden ayırmadığımız gibi, üzerinde yaşayan hiçbir vatandaşımızı da diğerinden ayırmadan seviyor ve kucaklıyoruz. Yine herkes bilmelidir ki memleketin tek bir karış toprağını da kimsenin insaf vicdanına, hele de eşkıyanın hüküm ve tasarrufuna terk etmeyeceğiz” dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Tunceli ziyareti öncesinde bazı sivil toplum örgütlerinin tepkileri ile ilgili sorulara cevap veren Bulut, “Sivil toplum örgütleri üzerinden bazı medya kuruluşları Tunceli halkının kahir ekseriyetini temsil ettiği gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Bu yanlış bir algı, burada birkaç tane sivil toplum örgütünden Milliyetçi Harekat’ın da beklediği ve göze aldığı açıklamalar gelmiştir. Ancak bu Tunceli halkının misafirperverliğine kesinlikle gölge düşüreceğini zannetmiyorum. Dikkate ve kaale almıyoruz. Yarın Sayın Genel Başkanımız Allah’ın izniyle Tunceli’de vatandaşlarımız ile buluşacak” diye konuştu.