MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TBMM Genel Kurulu kürsüsünden Kocaeli ile ilgili gösterdiği fotoğraflarla hükümeti eleştirdi.

TBMM Genel Kurulu’nda 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı görüşmelerinde partisi adına söz alan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Genel Kurul kürsüsünden Cengiz Topel Havaalanı’nın fotoğraflarını gösterdi. Cengiz Topel Havaalanı’nın acınacak halde olduğunu ifade eden Türkkan, “Belediyelerin sahipsiz köpekleri bıraktığı yer şuanda Cengiz Topel Havaalanı. Cengiz Topel Havaalanı kuş uçmaz kervan geçmez vaziyette. Havaalanı kargalara ve sahipsiz köpeklere ev sahipliği yapıyor” dedi.

Kocaeli’nin tramvayı olduğunu fakat tramvay hattı olmadığını kaydeden Türkkan, 30 Mart seçimleri öncesinde bir tramvayın Kocaeli şehir merkezine konulduğunu ifade ederek, “Karadeniz fıkrası gibi, Sayın Bakan içine de girdi bize el salladı. Peki ne oldu bu tramvaya? Seçim geliyor bir tramvay şovuna daha hazırlanın Kocaelililer” şeklinde konuşu.