İşletmeciliğini Mehmet Akif Ilcan ve Mustafa Adalı’nın yaptığı, Kültür sokağında Karamanlı vatandaşların hizmetinde olan Bamboo Kafe Nargile, benzersiz dekorasyonu ile her çarşamba karaoke ve her cumartesi ise canlı müzik eşliğinde muhteşem eğlencelere sahne oluyor.

Özel günlerde de rahatlıkla kullanabileceğiniz konforlu, kaliteli mekana sahip, her türlü organizasyonu üstlenen Bamboo Kafe Nargile, nargile çeşitlerinin yanı sıra küre nargile, sıcak ve soğuk içecekler, aparatifler, yemekler, salatalar, tatlı çeşitleri ve zengin kahvaltı menüsü ile hizmet veriyor.

Güler yüzlü hizmeti, kalite ve hijyen ile bu mekan daha uzun yıllar Karaman’a hizmet edecek.

Hem müşteri hem de müzisyen olarak aktif olarak kullandığı Bamboo Kafe hakkında görüşlerini dile getiren Hüseyin Ak, Karaman’da eşsiz bir mekan olduğunu vurguladı.

Müzisyen Ak, kafe hakkında görüşlerini şu şekilde sürdürdü;

“Öncelikle Mustafa kardeşime Karaman’a böyle bir mekan kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Çünkü, Karaman insanının gerçekten hak ettiği ve beklediği bir ortamdı. Bamboo’larla ayrı bir ambiyans oluşturulmuş. Sahnesiyle, ışıklarıyla, ortamıyla oldukça güzel. İnsanların akşamları nezih bir ortamda gelip eğlenebileceği, kafasını dinleyebileceği güzel bir ortam. Cumartesi günleri akşamları burada canlı müzik yapıyoruz. Çarşamba günleri karaoke gecesi var. Karaman’da Kültür Sokağı’nda hem fiyatları uygun bence hem de ortamı çok güzel. Bütün Karaman halkını Bamboo Kafeye bekliyoruz.”