Fidan Süt İşçi Bayramını emekli olmuş ve çalışan işçileriyle birlikte kutladı.

Karaman'ın süt ürünleri üretiminde önde gelen kuruluşlarından olan Fidan Süt, 1 Mayıs İşçi Bayramını örnek bir kutlamayla gerçekleştirdi.

Çalışan ve emekli olmuş emektar işçileriyle 1 Mayıs İşçi Bayramında bir araya gelen Fidan Süt yetkilileri kurban keserek yemek verdiler. Yapılan programda ayrıca tüm işçilere fidan ve gül dağıtımı yapıldı.  1 Mayıs İşçi Bayramında eski çalışanlarını da unutmayan Fidan Süt emektar personeline plaket töreni düzenledi. 

Konuyla ilgili karamandan.com muhabirlerine konuşan Mustafa Fidanboy "1 Mayıs İşçi Bayramını geleneklerimize uygun kutluyoruz"dedi. Fidanboy açıklamasında; " Her yıl 1 Mayıs kutlamalarında yaşanan olumsuz hadiseleri televizyon ekranlarından üzüntüyle izliyoruz. Bizde Karaman'da eski yeni tüm işçilerimizle birlikte 1 Mayıs İşçi Bayramını geleneklerimizede bağlı kalarak bayram gibi yaşadık. Kurban kestik dualar ettik, hep birlikte yemekler yedik. Eski çalışanlarımıza plaket vererek onurlandırdık. Bu vesile ile tüm işçilerimize fidan ve gül dağıttık. Yaptığımız bu uygulamayı önümüzdeki yıllarda da yaygınlaşarak devam ettirmeyi arzu ediyoruz"dedi.