Türkiye’yi ‘ilk’lerle tanıştıran Bien, kruvasan lansmanının ardından ürün ailesine yepyeni lezzetler kazandırmaya devam ediyor.
Pasta tutkunlarına özel üretilen Bien Mini Roll Cake, farklı lezzetleri buluşturmasıyla vazgeçilmezler arasındaki yerini alacak.

Yenilikçi ürünleriyle Türk damak tadına ismini yazdırmayı başaran Bien, ürün yelpazesini birbirinden iddialı tatlarla genişletiyor.  Pasta tutkunları için özel üretilen Bien Mini Roll Cake ile farklı lezzetler buluştu. Vanilya kremalı, çikolata kremalı ya da karamel kremalı çeşitleri ile damakta dolu dolu pasta keyfi yaşatıyor. 
KEKE LEZZET KATTI
Nefis rulo kek içinde yoğun kremasıyla damak tatlarına hitap eden Bien Mini Roll Cake, üstü çikolata ve fındık parçacıklarıyla kaplı bir lezzet. Her tadışınızda kendinizi çok özel hissettirecek bir keyif olan Bien Mini Roll Cake, vanilya büyüsüyle lezzetlendirildi. Çikolata Kremalı çeşidi ise, fındık parçacıklarıyla kaplı yoğun çikolata keyfi sunuyor. Karamel Kremalı ise; çikolata, karamel ve kekin büyüleyici birleşiminden oluşuyor.