Düğün, dernek, yemek ve her türlü organizasyon işleri ile Karaman’ın gözdesi olan Sultan Kasrı muhteşem bir kampanya yaptı.

Tüm organizasyonlarda her konuğa hak ettiği konforu ve ilgiyi sonuna kadar gösteren dinamik kadrosuyla profesyonel bir hizmet sunan Sultan Kasrı, nikah, kına, düğün, sünnet, mevlüt, doğum günü, parti, asker yemeği gibi organizasyonların yanında, kına elbiseleri, bindallı, abiye, sünnet kaftanları, baby shower, doğum günü parti malzemeleri, helyum balonlar, mevlüt şekerleri, davetiye, nedimeler, oto kiralama, çiçek, kokteyl, ses, ışık, trans sistemleri, masa-sandalye kiralama, sünnet koltuğu ve tahtı, kına tahtları, gelin masaları kiralama gibi hizmetlerle Karaman halkına eşsiz bir hizmet sunuyor.

Maddi durumu düşük olanları düşünen Sultan Kasrı, eşsiz bindallı ve nişanlıklarda kampanya yaparak %50 indirim uyguladı.

Türkiye’nin gözde markalarından Mabel, Bolçi ve Elit çikolatalarında da, tatlı bir bayram geçirmeniz için %50 indirim uygulayan Sultan Kasrı, bayram şekeri almadan önce Sultan Kasrı’ya uğramanızı bekliyor.

Adres: Atatürk Bulvarı No:32/C KARAMAN (30 mt. yol - Pamuk Eczanesi üstü)
İletişim: 0 338 214 88 88 – 0 505 408 77 00