Karaman'ın 60 yıllık şirketi Oğuzcanlar Bismot Markası için Fabrika Satış Mağazası açtı.
Pazara bisiklet ve motosiklet yedek parça imalatı ile giren Oğuzcanlar TV sehpası, Plazma sehpası ve ofis mobilyaları üretimleri ile her zaman Karaman'ın gözde kuruluşlarından oldu.

Yunus Emre Camisi karşı sokağında Mobilyacılar Çarşısında yeni açılan Bismot Fabrika Satış Mağazası perakende mobilya sektöründe yerini alırken özellikle açılışa özel fiyatları ve farklı modelleri ile dikkat çekiyor.

Bizim için müşteri memnuniyeti vazgeçilmez koşul diyen Mağaza Müdürü Zafer Can Kısacıkoğlu "Bismot Fabrika Satış Mağazasında Karaman'ın beklediği kalite ve modelleri müşterilerimize sunuyoruz" dedi

Kısacıkoğlu yaptığı açıklamada "Markamızın yıllara dayanan güven duygusu ve saygınlığına yakışır bir mağaza açtık. Burada yer alan ve alacak olan ürünler hem kalite olarak hem de tasarım olarak özel ürünler. Bir yandan da açılışa özel fiyat ve taksit kampanyasına başladık.

36 ay taksit yapıyoruz

Dünyanın 36 ülkesine ihracat yapan bir markanın mağazası olarak bizde 36 taksitle ilk müşterilerimize bir jest yapmak istedik. Hem de çok uygun fiyatlarla. Örnek vermek gerekirse:

Yatak Odası Takımları; 1.490 TL
Yemek Odası Takımları; 1.490 TL
Köşe Koltuk Takımları; 850 TL
Televizyon Ünitesi; 450 TL 'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Evini yenilemek isteyenlere ya da yeni ev kuracak olanlara buradan duyurmuş olalım.

İş yerimizin Karaman'a ve bizlere hayırlı olmasını diliyor halkımızı bir kahve içmeye bekliyoruz"dedi

Adres: Yunus Emre Mağaza Fenari Mh.39. Sk.No9/A (Şehit Zafer Ak Caddesi Üzeri) Tel: (338) 213 3738