Günümüz modern tasarımlarına ve iç mekan dekorasyonuna uygun çözümler üreterek bunu 3 boyutlu formlar ve görüntülerle birleştiren Çelik Yapı Dekorasyon, tüm yüzeylere uygulanabilen 3D ZEMİN, CAM PANEL, 3D FAYANS, 3D MUTFAK, 3D GERME TAVAN SİSTEMLERİ ve İTHAL DUVAR KAĞITLARI ürün gruplarıyla evlerinizde, iş yerinizde ve ofislerinizde mekanlara ferahlık, derinlik ve farklı görsel konseptler oluşturmakta.

Çelik Yapı Dekorasyon, dekorasyonda farklılığı arayanlar için, “Kişiye özel tasarımlarla” müşterilerine hızlı, kreatif ve yüksek kalitede proje tasarlayarak uygulamayı kendine vizyon edindi.

Üstün teknoloji ile geliştirilmiş olan 3 Boyutlu zemin kaplama, AVM, İş yeri, Otel, Ev, Hastane, Okul vb. gibi birçok kullanım alanlarına sıra dışı tasarımlar yapmak mümkün hale geliyor.

Çelik Yapı Dekorasyonun yakında Karaman halkının hizmetinde olduğunun müjdesini veren inşaat sektöründe ilk genç girişimci Celalettin Çelik; “3 boyutlu zemin kaplamalarında kullanmış olduğumuz ürünler, insan sağlına zarar vermediği gibi, Antibakteriyel olup, yıkanabilir, silinebilir, süpürülebilir. Aynı zamanda, Sağlamlık açısından, Darbelere dayanıklı olup çizilme, kırılma ve çatlama olmadığı gibi uygulanan zemine de İzolasyon olanağı sağlamaktadır.” dedi.