1993 Yılında kurulan 'Yeni Mobilya' ilimizde örnek çalışmarıyla, yaptığı farklı ve kullanışlı ürünleriyle hem Karaman'da hem de Türkiye'de kendisinden söz ettiriyor.

Firma kurcusu Saim Ülker ayrıca Endüstri Meslek Lisesi Mobilya ve Dekorasyon bölümü mezunu olmakla birlikte hem yerel, hem de ülke piyasasında edindiği tecrübelerini ürünlerine de yansıtıyor.

Firma faliyet alanı olarak mobilya imalatı, mutfak, yüklük, vestiyer, yatak ve genç odası gibi alanlarda faaliyet göstermektedir. Ayrıca, çalışma masası, kitaplık, ranza, gardrop, şifonyer, karyola üretimini de gerçekleştirmektedir. 

Saim Ülker'in sitemize yaptığı açıklamada;''Kurulduğu günden beri kaliteden taviz vermeden yenilikleri takip ederek ürünlerimizi de bu yeniliklere yer vererek hem hesaplı hem kaliteli olarak imalatımız devam etmektedir. Almış olduğumuz teknik eğitim ve tecrübenin bir göstergesi olarak işletmemiz kurulduğu günden beri AR-GE çalışmaları ile ürün geliştirip kendisine özgü çalışmalar sunmakta ve AR-GE çalışmaları ile yeni ürünler sunmaya devam edecektir. Firmamız yenilik ve teknolojiyi bir araya getirerek yapmış olduğu 'akıllı orta sehpalar' üretmektedir.

Ütü masası şeklinde ve diğer akıllı sehpaların tek açılır,2 açılır ve 3 açılır sehpaların üretimini yaparak dar mekanlarda genişlik ve ferahlık sağlayıp 3-4 tane mobilyanın yaptığı işlevi tek üründe çözüm sunmaktayız.

Ürünlerimiz en son sistem makinalarda kesilip ve bantlanmaktadır. Ürünler kurulu olarak teslim edilir. Parçalar eksik çıktı, o buranın, şu buranın yok artık! Mobilyalar hem hareketli hem AKILLI! olacak,''dedi. 

Firma ayrıca Sosyal sorumluluk olarak ta Karaman Merkez'deki bütün okulların tahta silgisi ihtiyacını 2 öğretim yılı karşılamış, ayrıca;Güldere Köyüne 5 adet bilgisayar masası vermiş ve yardımlarına da devam etmektedir.

"YENİ ÖĞRETİM YILI BAŞLIYOR!"
Düşünsenize çalışma masası,kitaplık derken odada yer kalmıyor! Akıllı sehpa ile hem kitaplık hem de çalışma masası ayrıyetten de sehpa olarak kullanabilirsiniz.

*YENİ ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ*

-Mobilya sektörüne kazandırmış olduğu sanayici,usta,kalfa,çırak ve stajyer yetiştirmekten mutluluk duyar. Ayrıca Türkiye'deki fuarlara davet edilerek yenilikleri yakından takip etmektedir. -Kendi alanında küçük bir işletme olan "YENİ MOBİLYA" bundan sonra da yapacağı yeniliklerle hayatımıza konforlu, rahat, yeniliği ve mutluluğu sunmaya devam edecektir. DURMAK YOK YOLA DEVAM.     SİZ HAYAL EDİN BİZ YAPALIM!


ÜTÜ MASASI ŞEKLİNDE AKILLI SEHPA ÖZELLİKLERİ
Mutfakta, Balkonda, Salonda, Piknikte Kullanabilirsiniz..

Hem sehpa, yer sofrası, çalışma masası, 8 kişilik yemek masası olarak kullanbabileceğiniz, istenilen yüksekliğe göre ayarlanabilen, tekerleği kapalı iken 60*120 cm, açıldığında ise 120*120 ebatlarında 8 kişilik yemek masasına dönüşebilen sehpadır. 10 yıl orijinal mekanizma garantilidir. İmalatçı firma garantisiyle ürünler kurulu olarak teslim edilir.

AKILLI SEHPA ÖZELLİKLER
Kapalı iken 80*80 cm ölçülerinde, açıkken 80*160 cm olan 8 kişilik yemek masasına dönüşebilen-çalışma masası-lap top masası-orta sehpa, istendiğinizde ise yer sofrası olarak kullanabilirsiniz.  İmalatçı firma garantisiyle ürünler kurulu olarak teslim edilir.






TEK AÇILIR AKILLI SEHPA ÖZELLİKLERİ
Hem sehpa, hem kitaplık hemde ders çalışma masası olarak kullanılabilen akıllı orta sehpa. 60*90*45 cm ölçülerinde, istediğiniz yere taşıyabileceğiniz orta sehpa, yemek ve çay içip, laptop masası olarakta kullanabilirsiniz.







İKİ-ÜÇ AÇILIR AKILLI SEHPALARIN ÖZELLİKLERİ
Hem sehpa, hem kitaplık hemde ders çalışma masası olarak kullanılabilen AKILLI SEHPA üst tablaların öne ve sağa veya sola açılabilen özelliği ile iki kişinin koltuk ve kanepede otururken sağlı sollu yemek yeme, çay içme, ders çalışma masası olarakta kullanılabilen ayrıca kasasında bulunan bölüme kitaplarınızı koyarak kitaplık olarak kullanabilirsiniz.


HAYATINIZDA YENİLİKLERE YER AÇIN

Tanıtıma özel fiyatlarıyla üretimden YENİ MOBİLYA'da!

Ürünlerimiz TSE onaylı ve E1 kalitesinde olup kanserojen madde içermez. Ürünlerimizin tamamı 1. sınıf malzemeden üretilmiş ve antibakteriyeldir.

YENİ MOBİLYA:
Saim Ülker
www.yenimobilya.com

Gsm:0 535 861 30 45
Adres:Yeni Belediye karşısında marangozlar sanayii 349 sok. no:13(Oğuzcanlar arkası)