Karaman Estetika Merkezi yetkilisi Uz.Dr. Gültekin Akküçük kısa sürede güzellik merkezlerinin büyük ilgili odağı haline geldiğini kaydederken, müşterilerinin talepleri noktasında merkezin bir üst katında zayıflama bölümünü de faaliyete geçirdiklerini söyledi.

Akküçük açıklamasında;'' Karaman Estetika Güzellik Merkezinin açılmasının üzerinden 2.5 - 3 ay geçti. Müşterilerimizin yoğun talepleri doğrultusunda, üst katımızda zayıflama birimimizi hizmete açtık. Yine Karaman'a bir hizmet olsun, yenilik olsun istedik. Çeşitli aletlerimizle lenfdrenanj, kavitasyon, radyo frekans aletlerimizi, masaj aletlerimizi en iyi seviyeye getirdik. Burada komple bir kilo verme zayıflama vucüt şekillendirme tamamını getirdik. Komple hizmet sunmayı planlıyoruz. Müşterilerimize çeşitli paketlerimizi hazırlayacağız. Kavitasyondan sonra, lenfdrenanj, ozon saunası gibi aletleri kullanacağız. Diyetisyen hemşire ve doktor gözetiminde Karaman'a zayıflama hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.

Türkiye'de ve Karaman'da ilk Kavitasyon Vakum, Radyofrekans Cihazı
Bu cihazı şu anda Türkiye'ye ve Karaman'a ilk defa biz getirdik. Son teknoloji bir alet, üzerinde infrared akım var. Kırmızı kızılötesi ışık ile dokuyu 15 milimetreye kadar ısıttıktan sonra, radyofrekans dalgalarıyla, o bölgelerde sıkılaştırmayı sağlıyor. Aynı zamanda vakum etkisi ile dokuyu yağlı dokuyu yukarıya doğru çekerek, radyofrekans ve infared ışıklarına direk maruz kalmasını sağlıyor. Bu şekilde daha etkili daha başarılı bir sıkılaştırma ve zayıflama sağlamış oluyoruz. En büyük başlığımızla da karın bölgesinde ve basen bölgesinde kullanarak bölgesel zayıflama gerçekleşmiş oluyor. Diğer başlıklar da ise roolır yani dönen başlık var, vakum etkisi var buda infared başlığı yine aynı şekilde vakum ve dönen roolır başlıkları sayesinde yine dokuda daha fazla etki sağlamış oluyoruz. Diğer başlık olan yüz başlığı ile yüzde de aynı üzerindeki infared ışıklar vakum ve döner başlıklarla roolır başlıklarla yine radyofrekans dalgalarını daha fazla etkisini sağlamış oluyoruz. Diğer bir başlığımız ise, kavitasyon başlığımız, bu kavitasyonda 40 hers civarı ultrasonik ses dalgaları vererek, vucüt üzerinde ki ses dalgalarıyla yağları parçalayarak, böbrek ve yağsitirler yağ atılmasını sağlamaktadır.

Lenfdrenanj : Lenfdrenanj sistemimizde bu radyo frekans yada vakum kavitasyon cihazıyla erittiğimiz yağların lenf yoluyla atılmasını sağlayan cihaz, aynı zamanda bunda stres gerginlik vucüttaki toksinlerin atılmasındada faydası vardır.  Bel bölgesi, kollar ve ayaklar sıkıştırılarak belli bir basınç uygulayarak, erimiş yağları ya da toksinleri vucüttan atılmasını sağlayan bir alettir. Bu şekilde hem zayıflamaya, hem sıkılaştırmaya, hem de vucüttaki zaralı toksinlerin atılmasına faydası olan bir alettir. 

Ozon Saunası : Ozon saunamızda 3 atmosfer basınç altındaki oksijeni sıkıştırmasıyla elde edilen oksijene, ozon deniyor. Ozon vucütta bir çok faydası olan, ciltte zayıflamada toksinlerin atılmasında yine erimiş yağların atılmasında ve lenfdrenajınada faydalı olan bir alettir. Bunu da Karaman'a getirerek hizmete sunduk. Normalde oksijen konsantratörde koyduk, altına daha yoğun bir ozonu elde edelim diye. Burda da yine kavitasyon ve radyo frekans gibi işlemlerden sonra oluşan toksinleri yağları, erimiş yağları, vucüttan atılması vucudun, dinlenmesi ve cildin daha güzel bir şekilde şekil alması ve yorgunları atılmasında kullandığımız bir alettir ,''dedi.

Dr. Gültekin Akküçük tüm bu seanslarda doktor, hemşire ve diyetisyen kontorlünde yapıldığını, zayıflama bölümünde ki  bu sistemin öğrenmeleri ve faydalanmları açısından müşterilerine açılışa özel %50 indirim yapacaklarını ifade etti.

Akküçük fazla kilolarından ya da bölgesel kilolarından bir türlü kurtulamayanları seanslar dolmadan ve yaz gelmeden bir an önce faydalanmalarını söyledi. 

Estetika Güzellik ve Zayıflama Merkezi
Külhan Mahallesi Ünver Apartmanı Kat;2 ve 3 te hizmetinizde
(Gazi İlokulu yanı, Hizmet Gıda Karşısı)


Randevu için;
0338 214 40 19