Karaman Makro Market içerisinde faaliyet gösteren firma sahibi Hasan Ali Arlı’nın öncülüğünde ki Genç Kitabevi "Büyük küçük herkes okusun" sloganıyla hem çocuklar hem de büyükler için kampanya başlattı.

Genç Kitabevi siz değerli okuyucuların daha rahat gezip inceleyebilmesi için Makro Market AVM Bahçesine çadır kurdu.
Açılan Kitap Fuarında ise Kur'an ı Kerim'de isimleri geçen peygamberlerin kıssalarını anlatan Ahmet Cemil Akıncı'nın Peygamberler Tarihi adlı eseri 8,5  TL yerine 5 TL'ye satışa sunuldu.
1 ay sürecek olana Fuarda çocuk yayınlarında ‘’Bir alana bir bedava’’ yapılırken, Kur'an ı Kerim çeşitlerinde de %50 indirim başlatıldı. Diğer ürünlerde ise Yasin-i Şerifler 1 TL, ne alırsan 3 TL stantlarında ki kitaplar müşterilerin hizmetine sunuldu. En son çıkan albümlerin vcd, dvd ve birçok film çeşidi sizleri bekliyor.

Yaptığı kültürel faaliyetlerle adını sıkça söz ettiren Genç Kitabevi özenle seçilmiş kitapları Karamanlılarla buluşturarak fikir dünyamıza katkı sağlamaya devam ediyor.
Fuar boyunca sürpriz indirimlerin yaşanacağını belirten Genç Kitabevi sahibi Hasan Ali Arlı; fuarımıza bütün Karaman halkını davet ediyorum dedi.