Hamidiye Mh. Atatürk Caddesi üzerinde bulunan İstikbal Gold Life Mobilya açılışına, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, Karaman Belediye Başkanı Vekili Fahri Çatav, Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan, daire müdürleri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Gold Life Mobilya ortağı Nevzat Köse, açılışa özel kasa indirimi uygulayacaklarını söyleyerek, “Mağazamız Showroom niteliğinde Karaman’da bir ilktir. Karamanlı hemşerilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. En iyi ürünlerle, çok çeşitli alternatifle mağazamızın öncelikle siz Karamanlı hemşerilerimize, yurt dışındaki gurbetçi kardeşlerimize lojistik destek sağlayabileceğimiz alt yapılarımız mevcuttur. Açılışa özel 3 gün boyunca, kasa indirimi olarak nitelendirdiğimiz indirimli ürünlere birde kasada indirim uygulayacağız.” dedi.

MOBİLYA ALMANIN TAM ZAMANI

Boydak Holding Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık ise yaptığı konuşmada, Türkiye genelindeki 643’üncü satış noktasını açtıklarını, 2023 yılında Dünya’nın en büyük 3 üreticisinden biri olma hedeflerinin olduğunu söyledi.

Uyanık, konuşmasının devamında, “Mobilya sektörü ile ilgili devletimiz Şubay ayı başı itibari ile KDV desteği ortaya koydu, yüzde 10 KDV’lerimiz indi. İstikbal markası olarak açıklanan bu uygulamayı aynı gün yürürlüğe koyduk. Bizimde yaptığımız indirimler ile birlikte mobilya almanın tam zamanı.” dedi.

Açılış sonrası İstikbal Gold Life Mobilya sahipleri Nevzat Köse ve Mehmet Akif Karagöz katılımcıları mağazada gezdirerek ürünler hakkında bilgi verdi.

Program, ikram ile sona erdi.