Karaman'da her geçen yıl kendini yenileyerek yelpazesini genişleterek bir çok kişiye iş imkanı sağlayan Kervan Çeyiz, sektöründe Karaman'ın en iyisi olmaya devam ediyor. 2003 yılında ev tekstili olarak başladıkları ticari yolculuklarına nasıl devam ettiklerini şu sözlerle dile getirdiler.

''2003 yılında ev  tekstili olarak başladığımız ticari yolculuğumuza 2006 yılında züccaciye ve elektrikli ev aletleri, 2012 yılında ise halı ve mobilya çeşitlerini de dahil ederek ürün yelpazemizi iyice genişlettik. 2016 yılında Venti  Mobilya bayiliğiyle 2 mağazamızı açtık.
2017 yazında ise Cardin Mobilya Karaman bayiliğini alarak 3 mağazamızı faaliyete geçirdik.

Neden Cardin Mobilya diye merak edenler var ise Kervan çeyiz olarak biz bugüne kadar müşterilerimize en uygun seçenekleri en cazip fiyatlarla sunduk. Bugünden sonrada kalitemizden ödün vermiyoruz. Araştırmalarımız sonunda Cardin Mobilya'nın kalitesiyle ürün çeşitleriyle ve satış sonrası servis desteği ile müşterilerimize bizi mahcup etmeyeceğini düşündüğümüz için Cardin Mobilya bayiliğini almaya karar verdik. Üstelik Cardin 2012 yılında kalite ve tasarım ödülünü alarak  kalitelisini  Türkiye'de kanıtlamış bir markadır.Cardin'in  80. bayisi olarak Karaman'da tek satış noktasıyız.

40 bin metrekare açık 100 bin metre kare kapalı alanda faaliyet gösteren firmamızın ürünleri servis garantilidir.Hasar tespit ve tamiri en hızlı şekilde yerinde yapılmaktadır.Kumaşlarımız ithal olup silinebilir leke tutmaz kumaşlardır.Cardin konsept bir firma olarak salon takımlarımız oturma gruplarımız köşe takımlarımız, kanepeler, yatak odası, yemek odası, genç odası uyku bölümü yatak ve baza başlık üretimi yapmaktadır.'' dedi.

Adres: Hamidiye Mahallesi Atatürk Caddesi No:61/A Karaman yeni adliye karşısında bizim toptan market hizasında