Bu yıl 8.'si düzenlenen ve her yıl en başarılı Anadolu Markaları'nı belirleyen yarışmanın ödül töreni ve gala gecesi, 9 Aralık günü İstanbul Marriot Şişli Hotel'de yapıldı.

Şimşek Bisküvi, 2014’ün en başarılı Anadolu Markaları’na seçildi
Bien Kruvasan ve Twitto markalarıyla adından sıkça söz ettiren Şimşek Gıda, her yıl en başarılı markaların ödüllendirildiği Anadolu Markaları'nın arasında yer aldı. Bu yıl 8.'si düzenlenen yarışmanın ödül töreninde Şimşek Gıda Genel Müdürü Erol Şimşek; ödülünü, Capital Dergisi Haber Müdürü Şeyma Öncel Bayıksel’in elinden aldı.

Yılın en başarılı markalarının belirlendiği Anadolu Markaları ödüllerinde Şimşek Gıda, Büyük İşletmeler – İmalat kategorisinde ödüle layık görüldü. İstanbul Marriot Şişli Hotel'de yapılan ödül törenine çok sayıda yönetici ve işadamı katıldı. 

Şimşek Gıda Genel Müdürü Erol Şimşek, ödülünü Capital Dergisi Haber Müdürü Şeyma Öncel Bayıksel’in elinden aldı. Genel Müdür Şimşek, markalaşma stratejisiyle fark yaratan kurumlara ödül verilen Anadolu Markaları arasında yer almaktan mutluluk duyduklarını belirtti.  

Anadolu Markaları ödülleri için bu yıl 170'e yakın başvuru yapılmıştı. Anadolu Markaları ödülleri, İstanbul dışında faaliyet gösteren illerdeki işletmelerde marka bilincini yerleştirmede ve marka olma yolunda ilerleyenlerin başarı öykülerini ödüllendirmede önemli bir etkinlik olma özelliğini taşıyor. 

PAZARDA ŞİMŞEK HIZINDA İLERLİYOR

Şimşek Gıda’nın 2013 yılı başlarında Türkiye pazarına sunduğu Bien Kruvasan, atıştırmalıklar kategorisinde yeni bir soluk yaratmıştı. Türkiye’ye kruvasanı, Bien markasıyla sevdiren Şimşek Gıda, tatlı lezzetinin ardından şimdi de tuzlu kategorisinde yeni bir lezzete Twitto ile imza atmış oldu. 7 yıldır Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Şimşek Gıda, Karaman Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapıyor. Yenilikçilik ve kaliteyi ön planda tutup dünyadaki teknolojik gelişmeleri takip ederek fabrikasını modern yatırımlarla çağdaş bir düzeye taşıyan Şimşek Gıda bugün; 95.000 m2’si kapalı 40.000 m2’si açık olmak üzere toplam 135.000 m2’lik alana sahip tesislerinde, ileri teknolojisi ve 1600’ü aşkın çalışanı ile lezzet dolu ürünler sunuyor.