Çocukların beğeniyle takip ettiği süper kahraman Ben10’in gücünün sırrı ortaya çıktı. 
Ben10; sütlü ve ballı Tio Next ile güçlenirken çocukları hem eğlendiriyor hem de besliyor. 

Süper kahraman Ben10’in gücünün sırrı ortaya çıktı. Ben10, Tio Next ile gücüne güç katıyor. Tio Next, çocukların severek izledikleri çizgi film kahramanı Ben10 lisansıyla Türkiye pazarında. Bol miktarda süt ve ballı dolgulu kek Tio Next, çocukları hem eğlendirecek hem de besin değeriyle güçlendirecek. 
BESLENME ÇANTALARI RENKLENİYOR 
Çocuklara layık atıştırmalık Tio Next, beslenme çantalarını da zenginleştirecek. Minikler, sevdikleri kahraman Ben10 ile besin değeri yüksek Tio Next’ten vazgeçemeyecek, beslenme çantalarında Tio Next’i eksik etmeyecek.
 
ÇİKOLATA ŞİMDİ KÜLAHTA  
Tio Cornet ise külahta çikolata keyfiyle minikleri cezbedecek. Çikolata ve vanilyalı çeşitleriyle üstü bonbonlu Tio Cornet, çocukların beğenisini kazanacak. Külahta çikolatanın lezzetine bayılan minikler, besleyici yönüyle de Tio Cornet’i unutmayacak.  

PAZARDA “ŞİMŞEK” HIZINDA İLERLİYOR 
Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Şimşek A.Ş.; gofret, kek, kraker, bisküvi ve çikolata gruplarındaki ürünleriyle global ölçekte güçlü bir oyuncu. Avrupa’dan Afrika’ya, Asya ve Avustralya’dan Amerika’ya kadar 100’ü aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren Şimşek, 300’ün üzerinde ürün çeşidine sahip. Bugün Şimşek A.Ş; 95.000 m2’si kapalı 40.000 m2’si açık olmak üzere toplam 135.000 m2’lik alana sahip tesislerinde, ileri teknolojisi ve 1600’ü aşkın çalışanı ile lezzet dolu ürünler sunuyor.