Mersin’den Büyükeceli’ye Otobüsle, oradan itibaren bisiklet sürerek Yanışlı’ya Gelen Mersin Bisikletli Gezginler Derneği’nin Yönetim Ve Üyeleri  Gülnar’ın Ortaburun Turizm Merkezi Sahilinde çevre temizliği çalışması yaptı.
Dernek Başkanı Ahmet Salih Özenir “Mersin’imizin 300 kilometreden fazla uzunlukta çok güzel ve değerli sahili var. Biz de fırsat buldukça dernek olarak bu sahillerde temizlik çalışması yaparak, daha çok insan kaynaklı çöp diyebileceğimiz atıkları temizlemeye, sahilimizi olması gerektiği duruma getirmeye gayret ediyoruz. Bu çalışmamızda Yanışlı Sahilindeyiz, gerçekten çok güzel ve korunması gereken bir kumsal. Burada Ulu Resort Hotel Personeli ve konuklarıyla yaptığımız sahil temizliği çalışması ile sahillerimizin çevre kirliliğinden korunmasına ve kirletilmemesi için farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz.Ulu Resort Hotel bahçesinde kamp kurdurarak bize evsahipliği yapan osman ulu beye  teşekkürlerimizi sunarız.” Dedi.
Ulu Resort Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ulu ‘’ Mersin turizmde de dünya markası olamalıdır. el ele doğayı turizmi ve kültürümüzü koruyarak gelecek kuşaklara teslim etmeliyiz. işbirliklerinden dolayı mersin bisikletli gezginler derneğine sonsuz teşekkürler ederiz.Doğa dostu bir kuruluş olarak bu tip organizasyonlarda yer almak bizlerin asli görevidir.’’ Dedi.
Gezginler daha sonra yeraltındaki Pamukkale olarak bilinen Aynalıgöl mağarasını ziyaret ettiler…