Bugün saat 17.00 de Seki Çeşme Mahallesi Şamkapı Caddesinde hizmete giren Vira Kebap'ın açılışına Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli, Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer, Mimarlar Odası Başkanı Sami Bağcı, Karaman  Eski Belediye Başkanı Yaşar Evcen, siyasiler, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış sonrasında davetlilere yemek ikramının yapıldığı Vira Kebap'ta çok sayıda davetli yemek sonrasında, Karaman'a kazandırılan bu nezih ortam için girişimci iki ortağa teşekkürlerini sundular.

İşletmeciler Aydın Ünlüsoy ve Hüseyin Küçükçetin açılışa katılan herkesle tek tek ilgilenirken, Ünlüsoy açılışla ilgili olarak yaptığı konuşmada "Açılışımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimiz Murat Koca'ya, Belediye Başkanımız Kamil Uğurlu'ya, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve bizleri yalnız bırakmayan, eş dost ve tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız," dedi.

Karaman Gündem ailesi olarak bu nezih ve güzel mekanı Karaman'a kazandıran firma sahipleri Aydın Ünlüsoy ve Hüseyin Küçükçetin'e teşekkür eder, hayırlı işler dileriz.