Ankara’da yaşayan ve düşme sonucu kalça kırığı oluşan 101 yaşındaki Saliha nine, birçok doktorun riskli bulduğu ameliyatı Prof. Dr. Nedim Karaismailoğlu tarafından yapılarak sağlığına kavuşturuldu.

Ankara’da düşme sonucu kalça kırığı oluşan 101 yaşındaki Saliha Karabulut’un, ilerleyen yaşı nedeniyle ameliyatını doktorlar riskli buldu. Yaşlı kadının bundan 10 yıl önce ameliyat olduğu Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Nedim Karaismailoğlu ile yakınları irtibata geçti. Samsun’a getirilen hasta, Medical Park Samsun Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Nedim Karaismailoğlu tarafından ameliyat edildi. Yapılan operasyonla sağlığına kavuşan yaşlı kadın, bugün taburcu edildi.

“DURUMU İYİ, TABURCU EDECEĞİZ”

101 yaşındaki Saliha Karabulut’un durumu hakkında bilgi veren Prof. Dr. Nedim Karaismailoğlu, “Bir ay önce düşmüş ve bacağına ağrı saplanmış. Bir aydır gezemiyordu ve yatağında yatıyordu. Daha önce cerrahi için ‘kaldıramaz’ dediler. 15 yıl önce yine kalçadan ben ameliyat ettim. Genel durumu iyiydi. Yatalak kalmasını önlemek için ameliyat yaptık. Allah’a şükür bir olumsuzluk olmadı. Genel durumu çok iyi, bugün taburcu ediyoruz” dedi.

101 yaşında olan ve sağlığına kavuşan Saliha Karabulut, “Doktorumdan memnum. İkinci ameliyatım bu. Ankara’da olmadım, ‘benim Samsun’da doktorum var’ dedim ve buraya geldim. Çok memnunum. Burada çok çalıştılar. Allah’ım ona sağlık versin” diye konuştu.

101 YAŞINDAKİ NİNEDEN GENÇLERE ÖĞÜT

Gençlere tavsiyelerde bulunan 101 yaşındaki Saliha Karabulut, “Allah, gençlere sağlıklı ömür versin. Ben 101 yaşındayım. Çok şükür aklım başımda. Dünyada en güzel şey insanın aklı yerinde olsun. Ben 30 sene çalıştım. Çalışan insandan her şey olur. Gençler çalışsın, boş gezmesin. Türkiye’yi ilerletsinler. Bu Türkiye yükselince yaşar. Ben Atatürk’ü gören insanım. Atatürk’ü gördüğümde 12 yaşınaydım. O zamandan bu zamana yaşadım. Atatürk de ben de Selanikliyim” diye konuştu.