Özel Karaman Selçuklu Hastanesine kilo sorunu ile tedavi amaçlı gelen sayın Safinaz Hanım 150 kg iken beş buçuk ay gibi bir sürede 40 kilo vererek 110 kg a indi. Çok rahatladığını söyleyen 37 yaşındaki Safinaz Çelik çok uğraşıp da kilo veremeyenlere şu mesajı iletti:
‘’Uzun süredir kilo vermek istediğim halde bir türlü başaramıyordum ve bu durumumdan son derece üzüntü ve kaygı içerisindeydim. Toplum içerisinde insanların bakışından da rahatsız olmaya başlamıştım. 2-3 yıldır diyabet ortaya çıktı. Son zamanlarda diz ağrılarımdan dolayı yürümemde zorlama olmaya başlamıştı. Dr.Yunus Bey’in kilo verme de çok başarılı olduğu bir kaç hastadan duydum. Son bir ümitle Silifke’den geldim. Kendisi öncelikle bize moralimizi yüksek tutmamızı söyledi ve bize 1 saatlik eğitim verdi. Eski alışkanlıklardan kurtulduktan sonra bizleri yepyeni bir dünyanın beklediğini söyleyerek güven aşıladı.

Yapmamız gerekenleri ayrıntılı bir şekilde anlatan doktorumuz birlikte sürekli iletişim halinde olmamız gerektiğini belirtti. Dr.Yunus Bey’ den alışılmışın dışında aldığım farklı bilgilerden sonra ilk 1 ay içerisinde 14 kilo verdim. Kendime güven gelmeye başladı. Çevremdeki insanlardan bazı olumsuz görüşler almama rağmen onlara itibar etmedim. Doktorumla iletişime devam ettim. tekrar kontrole geldim. yeni 3 aylık bir programla 122 kg a kadar indim. Tedavinin başladığından buyana 5.5 ay geçti. Şuan ki son kilom 110. Kendimi çok mutlu hissediyorum. İnşallah hedefim 1 yıl içerisinde kilomu 70 e kadar indirmek.

Kilosu olup da veremeyenlere azimle gayret ettikten sonra bu işin olabileceğini ve pes etmemeleri gerektiğini söylüyorum.

Hayatımda yepyeni bir sayfa ve yeniden doğuş heyecanı yaşatan Dr.Yunus Bey’e ve Özel Karaman Selçuklu Hastanesi’ne şükranlarımı sunuyorum,’’dedi.