Modern tıbbın çaresiz kaldığı kanser tedavisinde bioenerji ile yüz güldüren sonuçlar alındığını ifade eden Bioenerji Uzmanı Çağlar Seziş, kemoterapide hissedilen ağrı ve acıların son bulduğunu söyledi.

Bioenerji Uzmanı Seziş, alternatif tıp doktorlarının bile bioenerjiye yöneldiğini söyledi. Bioenerji ile bağışıklık sisteminin güçlenmesiyle hastanın moral ve motivasyonun artarak terapilere daha olumlu karşılık verdiğini ifade eden Seziş, “Kemoterapi hastaları ağrı ve acılardan kurtulmak, bağışıklık sisteminin de artması için bioenerji uygulamasına yöneldi. Bioenerjiyle kısa sürede iyileşme ve hastaların rahata kavuşması gözle görülür bir şekilde artış sağlıyor. Uygulama yapılan alan dışında etkileri tüm vücutta fark edilerek, hastaların yaşam kalitesi artıyor” diye konuştu.

Destek tedavi olarak bioenerji uygulamasına gelen hastalardan olumlu netice alındığını belirten Seziş, “Son 4. safhada ise bioenerji sayesinde tümörlerin gelişip yayılması engelleniyor. Ardından tümörlerin parçalanıp küçülerek yok olması sağlanıyor. Ayriyeten vücudun içindeki oksijen oranın yükselmesi ile negatif enerjinin azalması, sonuçların daha net gözlemlendiğini gösteriyor. Bioenerji uygulaması sadece enerji vermeye yönelik değil, kişinin kendi manyetik alanını ve frekansını yeniliyor” dedi.

"HEM HASTALIKTAN KURTULUN HEM DE MORAL DEPOLAYIN"

Yurt içi ve yurt dışından birçok hastanın bioenerji tedavisi olmaya geldiğini ifade eden Seziş, “Gelenlerin hepsinin farklı rahatsızlıkları oluyor. Hepsi de buradan mutlu olarak ayrılıyor. Ayrıca bioenerji insan psikolojinin de düzelmesini sağlıyor. Küçük bir mide ağrısı bile aslında beyne giden kan akışını bozabiliyor. Manyetik alan ve enerjisi bozulmuş gıdaların bünyelerimizde etkisi yüzünden, dolaylı olarak çeşitli rahatsızlıkların baş gösterdiğini görüyoruz. Alınan her enerjisi bozuk gıda, mide ve bağırsak yoluyla bütün vücudumuza, özellikle beynimize zarar veriyor" diye konuştu.