Psikolojik ve fizyolojik sorunların her geçen gün arttığını belirten Bioenerji Uzmanı Çağlar Seziş, bu problemlere çözüm olabilen bioenerjinin panik atak, dikkat eksikliği, epilepsi, mide sorunları, hatta otizmde olumlu sonuçlar verdiğini söyledi.

Modern tıbbın bazı hastalıklarda çaresiz kalabildiğini belirten Uzm. Çağlar Seziş, bioenerjinin bu rahatsızlıklarda yüz güldüren sonuçlar verdiğini söyledi. Yurt içinden ve yurt dışından birçok kişinin bioenerjyle tedavi olmak için talepte bulunduğunu ifade eden Seziş, “Uygulanan bioenerjinin her problemde ayrı şekilde kullanılması iyileşme sürecinde büyük etki sağlıyor. Bioenerji uygulaması sadece enerji vermeye yönelik değildir. Kişinin kendi manyetik alanını düzenleniyor ve frekansı yenileniyor” diye konuştu.

Hangi hastalık olursa olsun bioenerji ile yapılan tedavinin insan üzerinde psikolojik tedavi sağladığına dikkat çeken Seziş, “Küçük bir mide ağrısı bile aslında beyine giden kan akışını bozabiliyor. Manyetik alanı ve enerjisi bozulmuş gıdaların bünyemizdeki etkisi yüzünden çeşitli rahatsızlıkların baş gösterdiğini görüyoruz. Enerjisi bozuk gıdanın yaptığı tahribat, vücudumuza hem psikolojik hem de fizyolojik olarak kötü etki ediyor” dedi.