Karaman Özel Selçuklu Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, bölgesel zayıflama, cilt sıkılaştırma ve kırışıklık giderme tedavileri için tüm Dünya’da uygulanan ve büyük ilgi gören Exılıs yöntemini uyguluyor.

Bölgesel Zayıflama:

Bölgesel zayıflama vücudun göbek, bel, basen gibi belli bölgelerinde birikmiş yağların azaltılması için kullanılan yöntemlerdir. Kişilerin cinsiyetine, genetik yapısına, beslenme alışkanlıklarına ve hareket etme durumlarına bağlı olarak yağlanma tüm vücuda eşit oranda dağılmaz ve belli bölgelerde birikir. Yağ hücrelerini çevreleyen dirençli zar ve hücreler arası güçlü bağlardan dolayı, bu tip yağ birikmiş bölgeler diyet ve sporla ancak belli bir noktaya kadar inceltilebilir.

Bölgesel incelme yöntemleri ile yağ hücrelerinin kırılarak ve küçültülerek yağın katı halden sıvı hale geçirilmesi amaçlanmaktadır. İhtiyaç olan bölgede yapılan bölgesel zayıflama uygulaması neticesinde, sıvılaşan yağlar vücut dolaşım sistemine katılır ve vücut tarafından yakılabilir hale gelir. Başarılı bir uygulama sonucunda işlem yapılan bölgenin inceldiği ve vücut çevresinin azaldığı gözlenir.

Patentli Exılıs teknolojisi, Ultrasonun mekanik etkisi ve cilt soğutma ile birlikte dokuyu kontrollü ısıtmayı sağlayan Radyofrekanstan faydalanmaktadır. Ultrason ve Radyofrekans enerjisinin mekanik etkisi, önceden dirençli olan dokuya erişime ve dokunun tedavisine olanak verir. Bu yöntem tam olarak derin yağ tabakalarını hedeflerken, bu sırada yüzeydeki temaslı soğutucu cilt sıcaklığını düzenler ve sağlıklı cilt yapılarını korur.
Cilt Sıkılaştırma:

Ünitemizde kullanılan EXILIS; 2012 yılında Amerika’da en iyi cilt sıkılaştırma cihazı ödülünü almıştır. Patentli Exılıs teknolojisi ile kolajen fiberlerinin üçlü-sarmal yapısı ısıdan etkilenir ve bu da çözülme işleminin başlamasını tetikler. Odaklanmış Monopolar Radyofrekans ve Ultrason dalgaları mekanik olarak kolajen fiberlerini bozar ve bu da çabuk ve hızlı olarak kolajen yapısının birbirinden ayrılmasını sağlar. Doğal iyileşme süreci aktif olarak yeni kolajen bağlar üretmek için fibroblastları harekete geçirir. Cilt yapısı yenilenir. Böylelikle kırışıklık azalması, cilt sıkılaştırma ve anti-aging etkileri, daha yumuşak ve genç görünümlü bir cilt ortaya çıkar.

Ünitemizde kullanılan yöntem;

En hızlı, en güçlü, en etkin bölgesel zayıflama ve cilt sıkılaştırma yöntemidir.
Tamamen ağrısız ve anestezisizdir.
İyileşme bekleme süresi yoktur.
4 seans sonrasında gözle görülür ve kalıcı sonuçlar verir.
Geniş kapsamlı araştırmalarla ve biyokimyasal testlerle kanıtlanmış olarak organlara hiçbir zararı yoktur.
Devrimsel nitelikteki en son teknoloji ile mükemmel sonuçlara ulaşılmaktadır.








Tedavide Kullanım Alanları:

Bölgesel yağ yakımı,
Cilt sıkılaştırma,
Sellülit tedavisi,
Cilt yenilenmesi,
Alındaki ince ve derin çizgilerde,
Gözaltı morluk ve torbalanmalarında,
Göz çevresi mimik ve çizgilerinde,
Düşük kaşların kaldırılmasında,
Dudak çevresindeki mimik çizgilerinde,
Gıdı toparlanmasında,
Boyundaki çizgilerde,
Yer çekimine bağlı yüz ve boyundaki sarkmalarda,
Kol içindeki fazlalık ve sarkmalarda,
Karın, göbek ve yanlardaki yağ birikimlerinde,
Sırttaki bikini çıkıntıları ve sarkmalarda,
Popo kaldırma ve toparlamada,
Basenlerde ve iç bacaklarda,
Arka bacak yağ birikimleri ve sellülitli bölgelerde,
Ön bacak dalgalanma ve yağ fazlalıklarında,
Göğüs sarkmalarında.