Göğsünde aşırı büyüme şikayeti ile Karaman Özel Selçuklu Hastanesine tedavi için giden M.E (16) tedavi sonrası genel cerrahi uzmanı Op.Dr.Zihni Kocaerkek'in teşhisi üzerine tümör tesbit edildi.
Ameliyat ile 12 cm genişliğindeki tümör başarı ile alındı. Ameliyat sonrası hastanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Özel Selçuklu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Zihni Kocaerkek başarılı ameliyatla ilgili olarak yaptığı açıklama şöyledir;

"Cytorsarkoma Pholloides memede büyük boyutlara ulaşan genellikle %90 ve üzerinde bening karakterlerde görülen iyi huylu bir Tümördür. Genellikle genç bayanlarda daha sık karşımıza çıkmaktadır ve memede ani büyümelere neden olur. 
Hastamızda sol memede yaklaşık 12 cm boyutunda bir kitle şeklinde idi. Yapılan incelemelerde operasyonla alınması gerektiğini ilettim. Hastamızdaki kitleyi sol meme dokusunun kısmi içine alacak şekilde çıkarttık. Hastamızın operasyon sonrası herhangi bir problemi olmadı. Kitle tekrar incelenmek için patolojiye gönderildi. Hastamızı şifa ile taburcu ettik. Ayrıca bu vakayı Bilimsel bir toplantıda sunmak istiyorum. Hastamıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum,"dedi.

Bizde Karamangundem.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, Dr.Zihni Kocaerkek'e başarılarının devamını dileriz.