SİVAS (AA) - Çorum’da ev temizliği sırasında sandalyeden düşen ve kolunda parçalı kırık oluşan kadın, Medicana Sivas Hastanesi'nde sağlığına kavuştu.

Medicana Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hacer Özer (49), ev temizliği sırasında sandalyeden düştü ve kolunda parçalı kırık oluştu.

Hastaneye getirilen Özer, Prof. Dr. Hayati Öztürk ve ekibi tarafından yapılan operasyonla sağlığına kavuştu.

Özer, tavsiye üzerine bu hastaneye geldiklerini belirterek, "Sivas’a gelmeye karar verdik. Medicana Sivas Hastanesi’nde görev yaptığını tespit ettiğimiz doktor beni muayenenin hemen ardından ameliyat etmeye karar verdi. Sivas’ta bir günde şifaya kavuştum" ifadesini kullandı.

Ortopedi uzmanı Prof. Dr. Öztürk ise Özer’in eklem yerlerine vida takıldıktan sonra alçıya alınarak kendilerine geldiğini belirterek şunları kaydetti:

"Hastaya yaptığımız tetkiklerde vidaların çıkarılmasına karar verdik. Ameliyata aldığımız hastanın eklem yerindeki vidaları çıkarıp tekrar alçıya aldık. 2 ay süre ile vidalar nedeniyle hareket ettiremediği elini şimdi hareket ettirebiliyor. Şimdi hastamız çok iyi ve taburcu ettik."