Özel Mümine Hatun Hastanesinden yapılan açıklamada, Dahiliye Uzmanı Uzm. Dr.Rıfat Bozalan'ın hasta kabülüne başladığı bildirildi.

Kadrosunda 3 Doçent kadrosunda doktorları bulunan Hastanenin, Anestezi ve Reanimasyon, Biyokimya, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Gögüs Hastalıkları ve TBC, Kardiyoloji, Radyoloji alanlarında Uzman kadrosunda hizmet veren doktorların yanına Hastane yönetimi bir Uzman Doktoru da Karamanlıların hizmetine sundu.

Dahiliye Uzmanı Rıfat Bozalan’da, Karaman’a Çanakkale’den geldiğini ifade ederek, “Daha önce 6 yıl özel sektör deneyimim var. Şuan Karaman’da bulunmaktan son derece memnunum. Gerek havası atmosferi, gerekse insanından çok memnun kaldım. Hastalarımızla diyalogumuz gayet iyi. Karaman’da iç hastalıkları adına yeni yaklaşımlar, yeni tedaviler ortaya koyma iddiasıyla geldik. Buraya müspet katkımız olacağı kanaatindeyiz. İnsanlara faydalı olma amacındayız. Karaman çok güzel asude bir Anadolu şehri. Karaman’da şeker hastalığı rahatsızlığı çok fazla. Bunlar öncelikle iç hastalıkları dalının uzmanlık alanı. Ayrıca enfeksiyon hastalıkları, geçmeyen ateş ve bağırsak rahatsızlıkları, geçmeyen bulantılar ve mide ağrıları rahatsızlıklarının tedavisinde ciddi anlamda katkımız olacağına inanıyorum. Geçmeyen öksürük çok yaygın toplumumuzda. Onunla alakalı özel yaklaşımlarımız var. Yüksek tansiyon, guatr, akciğer, karaciğer rahatsızlıkları çok az bir ilaçla çözdüğümüzü söyleyebilirim” dedi.