Voleybol il hakemleri değerlendirme toplantısı 20 hakemin katılımlarıyla Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantısı salonunda yapıldı.
Toplantı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda voleybol il temsilcisi Ali Sak’ın hakemler hitaben yaptığı konuşmayla başladı. Sak konuşmasında, hakemleri her zaman kurumun bir parçası gibi gördüğünü hakemlerinde bu sorumluluk çerçevesinde görevlerini icra ederek Karaman voleybolunu gelişmesine destek vermeleri gerektiğini vurguladı. Hakemlere olan güvenini belirterek, başarılar diledi.

Daha sonra konuşma yapan Spor Uzmanı Polat Kılınç, toplantıya katılan hakemlere hitaben 2013-2014 sezonunun voleybol faaliyetlerinin bir değerlendirmesini yaparak, ilimiz hakemlerinin bu sezon müsabakalardaki başarılarının üzerinde durdu. Yakın zamanda açılan kurs ile yeni hakemlerinde voleybol ailesine katıldığını belirterek güven tazeledi.

Voleybol İl Temsilci Ali Sak, 2013-2014 voleybol sezonu Karaman il faaliyet programı hakkında bilgi vererek sözlerini tamamladı. Toplantı, oyun kuralları ve voleybol maçlarında bu sezon dikkat edilecek genel uygulamalar üzerinde bilgilendirme ve düzenlenen kokteyl ile sona erdi.