20 Kasım Perşembe günü Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Uz. Dr. Nuriye Ulu, ADSM Başhekimi Dt. İskender Kahraman ve Genel Sekreterlik Uzmanları, Ermenek Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Önce Ermenek Devlet Hastanesi Diş Hekimlerinin günün kutlayarak hediyelerini takdim eden Kahraman, daha sonra Karaman ADSM’ de görev yapan Diş Hekimlerine akşam yemeği ziyafeti sundu. Yemek sonunda verilen (kendi isimleri yazılı olan kalemler ve flash bellek) hediyeler Diş Hekimleri tarafından çok beğenildi.

Yine 25 Kasım Salı günü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde verilen öğle yemeği ile kutlamalar devam ederken, Diş Hekimleri Günü kutlamalarının bir haftaya dağıtılarak her gün kutlanması personel tarafından tam not aldı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. İskender Kahaman; “ Sağlığın ayrılmaz bir parçası olan Diş Hekimliği’nin hiçbir zaman ihmal edilmemesi gerekir. 7/24 kesintisiz sağlık hizmeti veren bir kuruluş olarak her daim çalışanlarımız ile el ele, inşallah daha uzun seneler birlikte oluruz. Günümüz kutlu olsun” diyerek mutluluğunu dile getirdi.


Bizler de Karaman Kamu Hastaneleri Birliği olarak; Diş Hekimleri Haftasını tebrik ediyor, birlik ve beraberlik adımları için ADSM Başhekimi Dt. İskender Kahraman’a teşekkür ediyoruz…