Pusula Sağlık Gönüllüleri Derneği’nin (PUSAD) Eczacılar Günü dolayısıyla Karaman’daki eczacılara ve ailelerine Polisevinde verilen programda konuşan Ulu “Eczacılar, hastanın eğitiminde, ilaç danışmanlığında, ilaçların hazırlanmasında, etkileşimlerinin önlenmesinde en büyük paya sahiptir. Aynı zamanda vatandaşlarımızın da en yakın sağlık danışmanıdır.” dedi.

Eczacıların, halkın eczacılık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmesinde üstün bir gayret gösterdiğine dikkatleri çeken Ulu, ayrıca akademik anlamdaki çalışmalarda da sürekli kendilerini yenilediklerini belirtti. Ulu, PUSAD’ın eczacıları böyle bir günde bir araya getirmesinin birlik ve beraberliklerini daha da güçlendireceğini ifade ederek İl Sağlık Müdürlüğü olarak buna benzer programlara her zaman destek olacaklarını söyledi.

Polisevindeki program PUSAD Başkanı Abdullah Canbal’ın derneğin faaliyetlerini aktardığı, sağlık çalışanlarının sorunlarına çözüm için benzeri programları düzenlemeye devam edeceklerini belirttiği konuşması ve Karaman Eczacılar Odası Başkanı Osman Ünsal’ın bu tür etkinliklere her zaman ciddi anlamda ihtiyaçları olduğunu ifade ettiği konuşması ile sona erdi.