Ege Lokmanı olarak tanınan Herbalist Şevki Güngör, B 15 ve B 17 vitaminlerinin kanserli hücreleri öldürdüğünü belirterek hazırladığı karışımı içen hastaların kısa zamanda eski sağlıklarına kavuştuğunu söyledi.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yaşayan Herbalist (Otçu) Şevki Güngör, kanser hastalığına karşı hazırladığı karışımda yer alan B 17 vitamininin 19’uncu yüzyıldan bu yana Rus bilim adamları tarafından da kanser tedavisinde kullanıldığını söyledi.

Güngör, hazırladıkları karışım hakkında şu bilgiyi verdi:

“B 15 vitamini vücudun protein sentezine ve kolesterolün düzenlenmesine katkı sunar. Kanserli hücreleri yok etme marifetine sahip siyanid içerir. B 17 vitamini ise 19.yüzyılda Rus bilim insanları tarafından keşfedilip kanser tedavisinde kullanılmış çok özgün vitamindir. Kabak çekirdeği yağı ile zeytinyağında bol miktarda B 15 ve 17 vitaminleri var yalnız zeytinyağının soğuk sıkım olması gerekiyor. Böyle yağ bulmak çok zor ancak yeterli miktarda elde ettik. Bu çok özel zeytinyağını hastalarımız için kullanıyoruz. B 15 ile 17 vitaminlerini içinde barındıran kabak çekirdeği yağı ile zeytinyağını E vitaminleri bakımından çok zengin olan ısırgan, badem, susam, kayısı yağı ile omega zengini ceviz ve keten tohumu ile karıştırdık. Laboratuvar ortamında yapılan çalışmada çok iyi sonuç aldık.”

Güngör, bu karışımı içen hastaların kısa zamanda eski sağlığına yeniden kavuşabileceğini belirterek şunları söyledi: “Vatandaşlar, bu karışımı aktarlardan aldıkları yağla yapmak isteyebilir ancak bu yağların mutlaka saf olmaları gerekiyor. Soğuk sıkım zeytinyağını zaten bulamazlar. İsteyenlere biz temin edebiliriz. Bu karışımı hastalığa yakalanmamak sağlıklı ve uzun yaşamak isteyenlere de kesinlikle tavsiye ediyorum.”