Türkiye Sakatlar Derneği Karaman Şube Başkanı Ercan Çalışkan tarafından tespit edilen engelli aileler,  Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu, Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Fatih Kutsal, Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Murat Demir ve Hemşire Bircan Gökçe tarafından ziyaret edildi. 

Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu ziyaretlerinde engellilere sağlık hizmetlerinden istedikleri gibi faydalanıp faydalanamadıklarını sorarak engelliler için yürütülen sağlık hizmetlerinden bahsetti. Özellikle hareketi kısıtlı hastalar için hem Diş Hastanesinde hem de Karaman Devlet Hastanesindeki evde sağlık hizmetlerine mutlaka başvurmalarını belirtti.

Türkiye Sakatlar Derneği Karaman Şube Başkanı Ercan Çalışkan’ da engellilerin zor koşullarda yaşam mücadelesi verdiklerini, pek çoğunun engelli olmalarının yanında ekonomik sıkıntılar içinde olduklarını ifade etti. Gerçekleştirilen ziyaret programından dolayı hem kendisinin hem de dernek üyelerinin ziyadesiyle memnun olduklarını söyleyerek ziyaret ekibine teşekkür etti. 

Ziyaret esnasında engelli vatandaşların ağız diş ve diğer sağlık sorunları üzerinde de duruldu. Gerekli yönlendirmeler ve işlemler yapıldı.