Geçtiğimiz günlerde Ermenek Devlet hastanesinde Diyaliz Biriminin devam eden inşaat nedeniyle geçici olarak hastane bahçesinde yapılan prefabrik binadaki koşullarını yetersiz bulan Genel Sekreter İlçede hem çalışanlar için hem de hastalar için daha konforlu bir yere taşınması yönünde talimat vermişti. İlçede yapılan araştırmaların ve İlçe Kaymakamı, İlçe Özel İdare ve Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde eski İlçe Nüfus Müdürlüğü binasına taşınması uygun görüldü.   Diyaliz biriminin taşınma işlemlerinin akabinde Dr. Ayhan Erenoğlu Diyaliz hizmetlerini yeni yerinde değerlendirdi. 
Gerek çalışanlar gerekse hastalar Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu’na Diyaliz Hizmetlerinin yeni yerinde verilmesinden duydukları memnuniyeti belirterek birimin taşınması yönünde gösterdiği çabadan dolayı teşekkür ettiler.  
Dr. Erenoğlu’da sohbetleri sırasında özellikle Diyaliz Birimi Sorumlu Hemşiresi Ülkü Seven’in eski çalışma koşullarından duyduğu üzüntüyü anlatışından çok etkilendiğini, hastaları için kötü koşullarda çok çaba gösterdiğini anlattı. “ Diyaliz bugün burada hizmet veriyorsa Ülkü Hemşirenin sayesinde olmuştur. Ben kendisine sizlerin yanında teşekkür ediyorum “diye konuştu.
Dr. Ayhan Erenoğlu daha sonra Ermenek Kaymakamı Sayın Eyyüp Güngör ile yaptığı telefon görüşmesinde Diyalizin taşınması için gerekli yeri tahsis etmelerinden ötürü teşekkür etti. Yeni yerin Diyaliz hastaları için daha konforlu ve uygun olduğunu zamanla çalışanların gayretiyle çok daha güzel bir birim haline getirileceğini söyledi.  
ERMENEK DEVLET HASTANESİ DOKTORLARI İLE GÖRÜŞTÜ
Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu daha sonra Ermenek Devlet Hastanesine geçerek devam eden inşaatı inceledi.  Sorumlu inşaat firmasından bilgi alan Erenoğlu daha sonra hekimlerle toplantı düzenledi. 
Ermenek Devlet Hastanesinde çalışmanın bu dönem için zor olduğunu, sabır istediğini belirterek tüm çalışanlara teşekkür ederek toplantıya başlayan Dr. Ayhan Erenoğlu “ bugün buraya sizi dinlemeye, isteklerinizi görüşmeye geldik. Bir yandan hizmet vermeye devam ediyorsunuz bir yandan da inşaatımız devam ediyor. Sizden 4 ay kadar bir süre istiyoruz. İnşaat yetkililerinden önce acil, ameliyathane ve servisleri bitirmelerini istedik. İnşaat bitince hastanemiz çok güzel olacak ama bu süreçte desteklerinizi bekliyoruz” dedi. 
Hekimlerin görüşlerini alan, düşüncelerini dinleyen Genel Sekreter “branş düzeyinde hekim sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Ermenek’te olmasını lüzum gördüğümüz tomografi cihazını mutlaka İlçemize kazandıracağız. Bunun yanında talep ettiğiniz tıbbi cihazlarınızın da takibini yapıyoruz.  Sizlerin konforu bizler için çok önemli ve öncelikli” dedi. 
HABER MERKEZİ