Evde sağlık hizmetleri kapsamında Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından oluşturulan diş hekimi, diş teknisyeni, hemşire ve şoförden oluşan 4 kişilik ekip sağlık kuruluşlarına gidemeyen hastaların ağız ve diş muayeneleri ile ve tedavilerini yapıyor.
2015 yılında toplam 23 hastaya, yaklaşık 100 ziyaret gerçekleştirilerek muayene, diş çekimi, hareketli protez ve besleme işlemleri yapıldı. Bu hizmetlerin içinde 11 kişinin diş çekimi, 10 hastaya hareketli protez ve 6 hastaya da protez tamiratı yapıldı.     
Karaman Ağız Diş Sağlığı Merkezi Evde Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetlerini yürüten Dt. Yusuf Dündoğdu evde sunulan sağlık hizmetlerinin insana verilen önemin ve değerin göstergesi olduğunu belirterek özellikle kronik hastalığı olan, yaşlı ve engelli durumda olan hasta ve hasta yakınları için çok önemli olduğunu vurguladı. “hareket kısıtlılığı olan, evinden dışarı çıkamayan kişilerin özellikle ağız ve diş şikâyetlerinin de profesyonel kişilerce evinde giderilmesi oldukça önemli.  Hastalarımızın memnuniyetini görüyoruz. O insanların herkesten daha çok bakıma ve desteğe ihtiyaçları var. “ dedi.
Evde ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden yararlanan 80 yaşındaki F.T isimli hastanın damadı Mustafa Akça' da verilen sağlık hizmetinin ne denli önemli olduğunu ifade etti. “Kayınvalidem hem görme engelli, hem de mide kanseri. Bu hizmet sayesinde kendisine evde protez takıldı. Diş hekimimizde diğer sağlık çalışanları da çok özverili, güler yüzlü. Ülkemizde sağlık Hizmeti ne aşamalara geldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 
Evde Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetlerinin randevu sistemine dayalı olarak yürütüldüğü, hizmetten yaralanmak isteyenlerin Karaman Ağız Diş Sağlığı Merkezini aramaları bildirildi.