Karaman Kamu Hastanelerinde verimliliği ve kaliteyi artırmak amacıyla haftada 2 gün olmak üzere birim sorumluları ve uzman olarak görev yapan personel Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu liderliğinde bir araya geliyor. Toplantılarda hasta ve çalışan memnuniyetine ön planda olmak kaydıyla,birliğe bağlı sağlık tesislerinde kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması, giderlerin azaltılması ve gelirlerin arttırılması hedefleniyor. 
Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu, devam eden sistemin içindeki çalışanların fikirlerinin kendileri için önem teşkil ettiğini belirterek, dile getirilen tespitler, öneriler ve düşüncelerin sağlık yöneticilerine yol göstereceğini ifade etti. 
Dr. Erenoğlu “Toplantıya katılanların tamamı sistemle ilgili olumlu olumsuz düşüncelerini söyleyerek önerilerde bulunuyor. “Halkımıza nasıl daha kaliteli sağlık hizmeti veririz? Çalışanlarımızın memnuniyetini nasıl daim kılarız? Verimliliğimizi nasıl arttırırız? gibi sorulara cevap aranıyor. Yeni fikirleri keşfetmek ve bu doğrultuda yeni projeleri hayata geçirmek  amacıyla destek vermek, yol göstermek adına bir araya geliyoruz” şeklinde konuştu. 
Toplantılarda alınan kararlar uygulamaya konuluyor ve takibi yapılıyor.