FTR SERVİSİ: 48 yatağı ile 7/ 24 kesintisiz hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Servisi’ miz, tam doluluk oranı ile çalışmaktadır. Serviste 3 Uzman Doktor, (Uz. Dr. Güler UYKUR, Uz. Dr. Şuayb SEVİÇKAN ve Uz. Dr. Selin TURAN TURGUT), 11 Hemşire, 5 Temizlik Personeli ve 1 adet kat sekreteri görev yapmaktadır.

FTR ÜNİTESİ: 1 Sorumlu Hekim(Uz. Dr. Şuayb SEVİÇKAN), 5 Fizyoterapist, 2 FTR Teknikeri, 5 Hemşire, 1 Temizlik Personeli ve 1 adet kat sekreteri görev yapmaktadır. Ünitemizde; 8 yataktan oluşan 2 adet rehabilitasyon odamız, 16 yataklı 5 adet fizik tedavi odası, 1 adet warple odası, 1 adet traksiyon odası, 3 adet parafin odası, 1 adet ESWT Cihazı, 2 adet KDD ve 1 adet bekleme odası bulunmaktadır. Ayda ortalama 350 hastaya tedavi veren FTR Ünite ve Servisimiz, güler yüzlü ve genç ekibi ile çalışmalarına son hızla devam etmektedir.

Özveri ve gayretle çalışan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Servisi ve Ünitesinde görev yapan tüm çalışanlarımıza teşekkür eder, çalışma hayatları boyunca başarılar dileriz.